Machine huren
Whatsapp
Geld icoon groen

€69- all-in tarief

Bekijk alle informatie

All in starttarief €69,-

Onze experts komen langs.

Initiële onderzoeksfase.

Inclusief reisvergoeding

Drie maanden productgarantie.

Variable kosten of vaste prijsafspraak

Kosten van onderdeel

Bijkomende reparatietijd à € 19.50 per 10 minuten.

Alleen meerkosten na akkoord van klant

Geen zorgen vaste prijsafspraak

Droger reparatie nodig?

Droger reparatie

Is uw droger kapot en bent u op zoek naar een reparatie? Lees hier wat u er aan kunt doen, en wat de eventuele kosten zijn!

Witgoed wasmachines
Wasmachine minimalistischVaatwasser 2

Waarmee kunnen wij helpen?

Droger laten maken?

Uw droger is kapot en u wil snel een oplossing. Bij witgoedinspectie lossen wij uw probleem zo snel mogelijk op. Wanneer uw droger kapot gaat is het belangrijk dat u de juiste beslissing maakt. Repareren of een nieuwe wasdroger aanschaffen? In veel gevallen is reparatie de voordeligste optie. Wilt u een nieuwe machine aanschaffen witgoedinspectie kan u hierbij helpen, welke type droger past dan het beste bij u. Veel vragen die wij u graag helpen te beantwoorden. Door onze jarenlange ervaring in reparatie en in- en verkoop van drogers, zijn wij op de hoogte van wat het beste is om te besluiten. 

Droger zelf repareren

Zelf repareren is het goedkoopst. Bekijk of je zelf eenvoudig de droger problemen kunt oplossen. Wij willen u graag hierbij helpen. U kunt ons bellen, en dan kunnen wij met u meekijken wat er nodig is om uw droger te repareren. Hiervoor rekenen wij €34,95 voor 20 minuten hulp op afstand. Dat is een stuk goedkoper dan een monteur laten komen.

Kosten droger laten maken

All-In 69,- Deze aanbieding is inclusief: Voorrijkosten, Parkeerkosten, Diagnose, 15 min reparatie, 3 maanden garantie op uw uitgevoerde reparatie, en incl btw!

Professionele monteurs

Witgoedinspectie.nl heeft professionele monteurs die u met elke klus kunnen helpen. Onze proffessionele monteurs werken meer dan 10 jaar in het vak en helpen u graag met hun vakkundig advies. Zodat u kan profiteren van de voordelen van uw nieuwe aankoop.

Hulp nodig?

Uw merk is ons vak: witgoedinspectie controleert en reparareert vakkundig uw wasdroger : Onze reparateurs staan voor klaar.

Neem contact op via witgoedinspectie@gmail.com of gebruik onderstaande knoppen.

Snelle reactie: via Whatsapp

Droger vervangen

Soms kan het zijn dat uw droger niet meer te repareren valt. Dan kunnen wij u ook helpen met het vervangen van deze droger. Omdat wij midden in de industrie zitten kunnen wij u helpen met een korting van 5% op uw nieuwe droger. Een van onze droger reparateurs zal u  duidelijk uitleggen hoeveel het kost.

Hoge kosten

Het kan zijn dat een van onze monteurs langskomt en dat het bijna goedkoper is om uw droger te laten vervangen.Ook hierbij kunnen wij u helpen. Nadat een monteur langsgekomen is kunnen wij u 5% korting geven op uw nieuwe masmachine.

Zuiniger model

Misschien bent u toe aan een zuinigere droger. De energieprijzen worden steeds duurder en u wilt natuurlijk wel goedkoop kunnen blijven wassen. Ook hiervoor kunt u bij witgoedinspectie terecht. Wij kunnen u helpen met het uitkiezen van een nieuwe, goedkopere, of zuiniger model dan dat u voorheen had. Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Afdanken

Gooi witgoed niet zelf weg, maar lever het in bij een bedrijf dat het op een goede manier afdankt. Dat is beter voor het milieu, mensen en dieren. In elektrische apparaten zoals witgoed zitten vaak schadelijke stoffen, zoals metalen. Door ze te recyclen worden de onderdelen opnieuw gebruikt

Droger weggooien

Als u gebruikt maakt van onze diensten, kunnen wij ook uw droger verwijderen. Als u bijvoorbeeld een nieuwe heeft besteld willen wij u graag helpen de oude naar een inleverpunt te brengen. Er zijn verschillende inleverpunten:

- De winkel waar u een nieuw apparaat koopt: Als u een nieuw apparaat koopt is de winkel verplicht het oude apparaat in te nemen.

- De gemeentelijke milieustraat: Breng uw oude droger naar de milieustraat. Een leuk tripje op de zaterdag of zondag bijvoorbeeld! Sommige gemeentes halen het ook thuis op.

Hulp nodig?

Uw merk is ons vak: witgoedinspectie controleert en repareert vakkundig uw wasdroger: Onze reparateurs staan voor klaar.

Neem contact op via witgoedinspectie@gmail.com of gebruik onderstaande knoppen.

Wasdroger reparatie

Uw wasdroger is kapot en u wil snel een oplossing. Bij witgoedInspectie lossen wij uw probleem zo snel mogelijk op. Wanneer uw wasdroger kapot gaat is het belangrijk dat u de juiste beslissing maakt. Repareren of een nieuwe wasdroger aanschaffen? In veelgevallen is reparatie de voordeligste optie. Wilt u een nieuwe machine aanschaffen ?  En zo ja, welke type wasdroger past dan het beste bij u? Veel vragen die wij u graag helpen te beantwoorden. Door onze jarenlange ervaring in reparatie en in- en verkoop van wasdrogers, zijn wij op de hoogte van wat het beste is om te besluiten. 

Voordelen wasdroger

Een wasdroger kent zeker voordelen: bijvoorbeeld snel drogen, denk hierbij aan een warmtepomp droger of een gasdroger, een gasdroger die jammer genoeg weinig meer op de markt zijn waren de beste machines allertijden. Een droogbeurt duurde circa 45 min en uw wasgoed was kurk droog. De machines zijn nog in omloop. mocht u een tegenkomen aarsel niet om een aan te schaffen. 

Nadelen wasdroger

Enkele nadelen op een rijtje: Om te beginnen de meeste wasdrogers gebruiken veel stroom, daarom is het ook zeer belangrijk dat u altijd de filters na elke beurt schoonhoud, zo bespaar je enorm in de kosten. Zeker 90% van de bevolking vergeet een belangrijk punt: Namelijk het onderhoud. Het is van groot belang dat uw wasdroger blijft onderhouden. Teveel wasverzachter kan storingen geven. Er komt namelijk een klein laagje wasverzachter op uw trommel, waaruit uw meetpunt niet kan detecteren of het was nog vochtig is of droog. Uw droger kan er dan uren over doen. Het is dus van zeer belang dat u uw droger goed onderhoud,  We komen machines tegen die zeker 20 tot 25 jaar oud zijn, technische gezien zou dit bij elke machine kunnen.  

Condensdrogers

Uw condensdroger is kapot en u wil snel een oplossing. Bij witgoedinspectie lossen wij uw probleem zo snel mogelijk op. Wanneer uw condensdroger kapot gaat is het belangrijk dat u de juiste beslissing maakt. Repareren of een nieuwe condensdroger aanschaffen? In veelgevallen is reparatie de voordeligste optie. Wilt u een nieuwe machine aanschaffen ?  En zo ja, welke type condensdroger past dan het beste bij u? Veel vragen die wij u graag helpen te beantwoorden. Door onze jarenlange ervaring in reparatie en in- en verkoop van condensdroger, zijn wij op de hoogte van wat het beste is om te besluiten. 

Nadelen condensdroger

Nadelen van de condensdrogers; zeer kleine ruimtes: reden hiervan is dat de condensdroger warmte vrijgeeft en dat u niet in de omgeving kan zijn. Toch zijn er meer voordelen dan nadelen.

Voordelen condensdroger

Enkele voordelen van een condensdroger; het onderhoud  van de condensdroger kunt uzelf zeer goed. Filters kunnen eruit condensbak kan eruit en u kan kijken of er een opstakel in de machine zit. Dit is in de meeste gevallen stof. Condensdrogers zijn qua onderhoud goedkoper dan een warmtepomp droger. Wel heeft uw condensdroger onderhoud nodig. Daarom raden we een keer per jaar een onderhoudsbeurt aan. Laat uw condensdroger nakijken op gebreken en verleng de technische levensduur van uw machine. Witgoedinspectie gaat verder: voorpootjes iets uitdraaien zodat uw machine afloopt naar achteren, dit voorkomt een hoop schade, namelijk in vele gevallen word de machine niet schoongehouden, het water hoopt op en op den duur begint uw machine te lekken. in vele gevallen is het zelf op te lossen.

Hulp nodig?

Uw merk is ons vak: witgoedinspectie controleert en reparareert vakkundig uw wasmachine, droger of vaatwasser: Onze monteurs staan voor klaar.

Wij helpen u graag met uw reparatie zowel op afspraak als voor spoed kunt u ons bereiken via onderstaande:

Neem contact op via witgoedinspectie@gmail.com of gebruik onderstaande knoppen.

All-in prijs
Inclusief:
Aanrijtarief
Parkeervergoeding
Analyse
Korte reparatiesessie van 15 min
Volledigedekking, 90 dagenlang op onderdeel
Proffesionele Expertise
Volledige resitutie bij ontevredenheid
Reparatie plannen
onze werkwijze

Hoe werkt het?

Onze witgoed-experts staan voor u klaar.

1
Plan de witgoed reparatie in binnen een paar seconden.

Dat kan heel eenvoudig via Whatsapp, bellen, of ons formulier.

2
Wij bekijken de beschikbaarheid van onze professionele monteurs.

Onze experts staan namelijk altijd voor u klaar.

3
Onze witgoed monteur neemt contact op.

Een van onze monteurs zal contact met u opnemen. Op dat moment wordt er samen gekeken naar de beste dag voor u. Wij denken altijd met u mee in oplossingen.

4
De monteur hersteld de storing.

De meeste storingen kunnen worden hersteld binnen een half uur. Als het langer duurt dan een kwartier zullen wij u altijd inlichten voor eventuele extra kosten.

Wat wij garanderen.

Geld icoon groen

€69,- All-in tarief

Nummer 1 icoon groen

Altijd een oplossing

Gereedschap icoon groen

Binnen 48 uur uw storing hersteld

Checklist groen icoon

3 maanden
product garantie

Online onderdelen bestellen

Onderdelen bestellen

Nu Bestellen