Machine huren
Whatsapp
Geld icoon groen

€69- all-in tarief

Bekijk alle informatie

All in starttarief €69,-

Onze experts komen langs.

Initiële onderzoeksfase.

Inclusief reisvergoeding

Drie maanden productgarantie.

Variable kosten of vaste prijsafspraak

Kosten van onderdeel

Bijkomende reparatietijd à € 19.50 per 10 minuten.

Alleen meerkosten na akkoord van klant

Geen zorgen vaste prijsafspraak

Vaatwasser reparatie nodig?

Vaatwasser reparatie

Vaatwasser kapot? Lees hier wat u er aan kunt doen, en wat de eventuele kosten zijn!

Vaatwasser
Afwasser met drukke bordenkast

Vaatwasser laten maken?

Heeft u geen zin om zelf uit te vogelen wat ervoor nodig is om uw vaatwasser te laten maken? Stuur ons dan even een Whatsapp of bel ons, en wij zullen met u meekijken in uw situatie. Wij hebben ervaren monteurs die experts zijn in het maken van uw vaatwasser. Ook kunnen wij u helpen op afstand via een (video)gesprek. kosten € 34,95

Vaatwasser zelf repareren

Zelf repareren is het goedkoopst. Bekijk of je zelf eenvoudig de vaatwasser problemen kunt oplossen. Wij willen u graag hierbij helpen. U kunt ons bellen, en dan kunnen wij met u meekijken wat er nodig is om uw vaatwasser te repareren. Hiervoor rekenen wij €34,95 voor 20 minuten inzage.

Kosten vaatwasser laten maken

All In voor € 69,00,-. Voorrijkosten, Parkeerkosten, Diagnose, 15 min reparatie, 3 maanden garantie op vervangen onderdeel, en incl btw!

Professionele monteurs

Witgoedinspectie heeft professionele monteurs die u met elke klus kunnen helpen. Sommige van onze collega's zitten al meer dan 10 jaar in het vak, kennis en ervaring zorgt voor vakkundig werk.

Hulp nodig?

Uw merk is ons vak: witgoedinspectie controleert en repareert vakkundig uw vaatwasser: Onze monteurs staan voor klaar.

Neem contact op via witgoedinspectie@gmail.com of gebruik onderstaande knoppen.

Snelle reactie: Via WhatsApp

Vaatwasser vervangen

Soms kan het zijn dat uw vaatwasser niet meer te repareren valt. Dan kunnen wij u ook helpen met het vervangen van deze vaatwasser. Omdat wij midden in de industrie zitten kunnen wij u helpen met een korting van 5% op uw nieuwe vaatwasser. Een van onze vaatwasser reparateurs zal u duidelijk uitleggen hoeveel u totaal kwijt bent. montage is mogelijk.

Hoge kosten

Het kan zijn dat een van onze monteurs langskomt en dat het bijna goedkoper is om uw vaatwasser te laten vervangen. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Nadat een monteur langsgekomen is kunnen wij u 5% korting geven op uw nieuwe vaatwasser.

Zuiniger model

Misschien bent u toe aan een zuinigere vaatwasser. De energieprijzen worden steeds duurder en u wilt natuurlijk wel goedkoop kunnen blijven wassen. Ook hiervoor kunt u bij witgoedinspectie terecht. Wij kunnen u helpen met het uitkiezen van een nieuwe, goedkopere, of zuiniger model dan dat u voorheen had. Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Zuiniger model

Gooi witgoed niet zelf weg, maar lever het in bij een bedrijf dat het op een goede manier afdankt. Dat is beter voor het milieu, mensen en dieren. In elektrische apparaten zoals witgoed zitten vaak schadelijke stoffen, zoals metalen. Door ze te recyclen worden de onderdelen opnieuw gebruikt

Vaatwasser weggooien

Als u gebruikt maakt van onze diensten, kunnen wij ook uw vaatwasser verwijderen. Als u bijvoorbeeld een nieuwe heeft besteld willen wij u graag helpen de oude naar een inleverpunt te brengen. Er zijn verschillende inleverpunten:

- De winkel waar u een nieuw apparaat koopt: als u een nieuw apparaat koopt is de winkel verplicht het oude apparaat in te nemen.

- De gemeentelijke milieustraat: breng uw oude vaatwasser naar de milieustraat. Een leuk tripje op de zaterdag of zondag bijvoorbeeld! Sommige gemeentes halen het ook thuis op.

Andere vragen over uw vaatwasser?

Hulp nodig?

Uw merk is ons vak: witgoedinspectie controleert en repareert vakkundig uw wasmachine, droger of vaatwasser: Onze monteurs staan voor klaar.

Neem contact op via witgoedinspectie@gmail.com of gebruik onderstaande knoppen.

onze werkwijze

Hoe werkt het?

Onze witgoedexperts staan voor u klaar.

1
Plan de witgoed reparatie in binnen een paar seconden.

Dat kan heel eenvoudig via Whatsapp, bellen, of ons formulier.

2
Wij bekijken de beschikbaarheid van onze professionele monteurs.

Onze experts staan namelijk altijd voor u klaar.

3
Onze witgoed monteur neemt contact op.

Een van onze reparateurs zal contact met u opnemen. Op dat moment wordt er samen gekeken naar de beste dag voor u. Wij denken altijd met u mee in oplossingen.

4
De monteur hersteld de storing.

De meeste storingen kunnen worden hersteld binnen een half uur. Als het langer duurt dan een kwartier zullen wij u altijd inlichten voor eventuele extra kosten. De monteur kan ook met u een totaal prijs afspreken. Zo bespaart u enorme kosten.

Wat wij garanderen.

Geld icoon groen

€69,- All-in tarief

Nummer 1 icoon groen

Altijd een oplossing

Gereedschap icoon groen

Binnen 48 uur uw storing hersteld

Checklist groen icoon

3 maanden
product garantie

Online onderdelen bestellen

Onderdelen bestellen

Nu Bestellen