Machine huren
Whatsapp
Geld icoon groen

€69- all-in tarief

Bekijk alle informatie

All in starttarief €69,-

Onze experts komen langs.

Initiële onderzoeksfase.

Inclusief reisvergoeding

Drie maanden productgarantie.

Variable kosten of vaste prijsafspraak

Kosten van onderdeel

Bijkomende reparatietijd à € 19.50 per 10 minuten.

Alleen meerkosten na akkoord van klant

Geen zorgen vaste prijsafspraak

Wasmachine reparatie nodig?

Wasmachine reparatie

Heeft uw wasmachine het begeven? Hier treft u waardevolle informatie aan over mogelijke oplossingen en de bijbehorende kosten.

Vaatwasser 2
VaatwasserVaatwasserVaatwasserVaatwasser 2

Wasmachine laten maken?

Bij WitgoedInspectie staan we voor u klaar wanneer uw wasmachine defect is en u zoekt naar een snelle oplossing. We begrijpen dat het nemen van de juiste beslissing cruciaal is wanneer uw wasmachine het begeeft. Moet u het apparaat laten repareren of is het wellicht verstandiger om een nieuwe wasmachine aan te schaffen? Onze ervaring in de reparatie en verkoop van wasmachines stelt ons in staat u te voorzien van deskundig advies. We helpen graag al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Zelfstandig de wasmachine repareren

Het zelf repareren van uw wasmachine is de meest kostenefficiënte optie. Bekijk of u zelf eenvoudig de problemen van uw wasmachine kunt oplossen. Bij WitgoedInspectie staan we klaar om u hierbij te ondersteunen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, zodat we samen met u kunnen kijken wat er nodig is om uw wasmachine te repareren. Voor een consult van 20 minuten rekenen wij een bedrag van €34,95. Wij hanteren een zakelijke aanpak om u optimaal van dienst te kunnen zijn

Tarieven op basis van diagnose en reparaties

Wij hebben tijdelijk een aanbieding om uw wasmachine te laten maken voor €69,-. Deze aanbieding is inclusief: voorrijkosten, parkeerkosten, diagnose, 15 min reparatie, 3 maanden garantie op uw uitgevoerde reparatie, en btw!

Hulp nodig?

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van uw witgoedapparatuur. Onze deskundige monteurs staan klaar om uw wasmachine vakkundig te controleren en te repareren. Neem gerust contact met ons op via het e-mailadres witgoedinspectie@gmail.com of maak gebruik van de onderstaande knoppen..

Tips voor wasmachine

Natuurlijk hechten wij veel waarde aan het behoud van uw wasmachine in optimale staat. Daarom hebben wij enkele waardevolle tips voor u samengesteld om de levensduur van uw wasmachine te verlengen.

1. Optimaliseer de belading: Het is raadzaam om de trommel niet te vol te laden, aangezien een te volle trommel de was niet goed reinigt.

2. Houd rekening met het maximale gewicht: Let op dat het aangegeven maximumgewicht van 7 kilo betrekking heeft op natte was en niet op droge was! Het voordeel hiervan is dat uw machine langer meegaat en er minder slijtage optreedt.

3. Gebruik van wasmiddel en wasverzachter: Hoewel er veel keuzes zijn qua wasmiddel en wasverzachter, zijn er enkele nadelen waar u op moet letten. Wasmiddel kan na verloop van tijd aankoeken in uw machine, vooral in het zeepbakje, en dit kan schade aan het verwarmingselement veroorzaken.

4. Bestrijd kalkproblemen: Kalkaanslag vormt ook een grote uitdaging voor uw machine. Het gebruik van een anti-kalkfilter kan hierbij van nut zijn. Kortom, beperk het gebruik van waspoeder om kalkaanslag te verminderen.

5. Beperk het gebruik van wasverzachter: Wasverzachter is een sterk geconcentreerd product, en vaak is een kleine hoeveelheid al voldoende. Dit heeft als voordeel dat uw wasgoed heerlijk fris ruikt en uw machine langer meegaat.

Professionele monteurs

Bij Witgoedinspectie.nl kunt u rekenen op de deskundigheid van onze bekwame technici. Onze ervaren monteurs, met een schat aan expertise van meer dan een decennium, staan klaar om u te assisteren bij elke klus. Dankzij hun diepgaande kennis en vaardigheden kunt u vertrouwen op professioneel vakmanschap.

Hulp nodig?

Met ons vakmanschap en expertise inspecteren en repareren wij uw waardevolle witgoedapparaten zoals wasmachines, drogers en vaatwassers. Onze ervaren monteurs staan klaar om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op via witgoedinspectie@gmail.com of gebruik de onderstaande knoppen voor directe communicatie.

Denkt u eraan om een nieuwe wasmachine te kopen?

Soms kan het zijn dat uw wasmachine niet meer te repareren valt. Dan kunnen wij u ook helpen met het vervangen van deze wasmachine. Omdat wij midden in de industrie zitten kunnen wij u helpen met een korting van 5% op uw nieuwe wasmachine. Een van onze wasmachine monteurs zal u  duidelijk uitleggen hoeveel het kost.

Hoge kosten

Het kan zijn dat een van onze monteurs langskomt en dat het bijna goedkoper is om uw wasmachine te laten vervangen. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Nadat een monteur langsgekomen is kunnen wij u 5% korting geven op uw nieuwe wasmachine.

Zuiniger model

Misschien bent u toe aan een zuinigere wasmachine. De energieprijzen worden steeds duurder en u wilt natuurlijk wel goedkoop kunnen blijven wassen. Ook hiervoor kunt u bij witgoedinspectie terecht. Wij kunnen u helpen met het uitkiezen van een nieuwe, goedkopere, en / of zuiniger model dan dat u voorheen had. Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Refurbished / Recyclen

Gooi witgoed niet zelf weg, maar lever het in bij een bedrijf dat het op een goede manier verwerkt of geef uw machine een tweede kans. Dat is beter voor het milieu, mensen en dieren. In elektrische apparaten zoals witgoed zitten vaak schadelijke stoffen, zoals metalen. Door ze te recyclen worden de onderdelen opnieuw gebruikt

Gratis meeneem service bij aanschaf nieuwe machine bij witgoedinspectie.

Als u gebruikt maakt van onze diensten, kunnen wij ook uw wasmachine geheel kostenloos voor u laten verwijderen. Als u bijvoorbeeld een nieuwe heeft besteld willen wij u graag helpen de oude naar een inleverpunt te brengen. Er zijn verschillende inleverpunten:

- De winkel waar u een nieuw apparaat koopt: als u een nieuw apparaat koopt is de winkel verplicht het oude apparaat in te nemen.

- De gemeentelijke milieustraat: breng uw oude wasmachine naar de milieustraat. Een leuk tripje op de zaterdag of zondag bijvoorbeeld! Sommige gemeentes halen het ook thuis op.

Geen vervoer: geen probleem

Wilt u van uw machine af, zonder aankoop van een nieuwe machine ook dit is mogelijk bij appart afhalen van uw defecte machine vragen wij € 35,00 Let op: Dit is regio gebonden.

Andere vragen over uw wasmachine?

Hulp nodig?

Uw merk is ons vak: Witgoedinspectie controleert en repareert vakkundig uw wasmachine: Onze reparateurs staan voor klaar.

Neem contact op via witgoedinspectie@gmail.com of gebruik onderstaande knoppen.

Snelle reactie: via WhatsApp

All-in prijs
Inclusief:
Aanrijtarief
Parkeervergoeding
Analyse
Korte reparatiesessie van 15 min
Volledigedekking, 90 dagenlang op onderdeel
Proffesionele Expertise
Volledige resitutie bij ontevredenheid
Reparatie plannen
onze werkwijze

Hoe werkt het?

Onze witgoedexperts staan voor u klaar.

1
Plan de witgoed reparatie in binnen een paar seconden.

Dat kan heel eenvoudig via Whatsapp, bellen, of ons online formulier.

2
Wij bekijken de beschikbaarheid van onze professionele monteurs.

Onze experts staan namelijk altijd voor u klaar.

3
Onze witgoed monteur neemt contact op.

Een van onze monteurs zal contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen. Op dat moment wordt er samen gekeken naar de beste dag voor u. Wij denken altijd met u mee in oplossingen.

4
De monteur hersteld de storing.

De meeste storingen kunnen worden hersteld binnen een half uur. Als het langer duurt dan een kwartier zullen wij u altijd inlichten voor eventuele extra kosten.

Miele logo
Bora logo
Zanussi logo
Gaggenau logo
Beko logo
Samsung logo
Siemens logo
Smeg logo
Whirlpool logo
Liebherr logo
Neff logo
Baukknecht logo
LG Logo
Bosch logo
Indesit logo
Panasonic logo

Wat wij garanderen.

Geld icoon groen

€69,- All-in tarief

Nummer 1 icoon groen

Altijd een oplossing

Gereedschap icoon groen

Binnen 48 uur uw storing hersteld

Checklist groen icoon

3 maanden
product garantie

Online onderdelen bestellen

Onderdelen bestellen

Nu Bestellen